Home

Welkom op de website van IMMOSYS bvba

Op deze site zult u veel informatie vinden die u als mede-eigenaar aanbelangt. De juridische en technische know-how in verband met mede-eigendom is echter zeer uitgebreid. Hierdoor zult u waarschijnlijk niet op alles een antwoord vinden, maar u krijgt ruim de kans om via een contact-formulier bijkomende informatie te winnen.

Wij wensen u veel surfplezier toe.


Ondernemingsnummer : BE 0823.774.775    -    RPR Brugge    -    BIV : 503118

Erkende vastgoedmakelaar en lid van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars ( BIV ) onder het nummer 503118, gevestigd in de Luxemburgstraat, 16 B te 1000 Brussel ( België ). Voor meer info over het beroepsinstituut en de deontologie van de vastgoedmakelaar kan u terecht op de website van het Beroepsinstituut zelf.

Wij zijn lid van de
UVM ( Unie van Vastgoedmakelaars ), professioneel lid van het NICM ( Nationaal Informatie Centrum voor Mede-eigenaars vzw ) alsook van de beroepsfederatie UVS ( Unie Vlaamse Syndici vzw ).


Disclaimer

Deze website werd met de grootste zorg opgesteld. De behandelde materie is zeer uitgebreid zodat wij ons veelal beperken tot basisinformatie. Mochten er in onze mededelingen en die van onze links toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij volledige informatie en begeleidend advies kunnen verschaffen over het beheer van de mede-eigendom dat u interesseert. Doorklikken op deze pagina of het raadplegen van deze site houdt de aanvaarding van deze disclaimer in.