Links

U vindt hier enkele links die u doorverwijzen naar sites die u mogelijks veel meer gedetailleerde info aanbieden (klik op de logo's). U kunt trouwens bij ons altijd terecht voor bijkomende inlichtingen via ons contact-formulier. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie die u via deze sites wordt aangeboden. Dit is enkel bedoeld als een extra dienstverlening aan mede-eigenaars.

UVS - Unie van Syndici vzw

Beroepsfederatie van nederlandstalige syndici in België.

BIV  -  Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars is het professionele organisme dat dit beroep reguleert in al haar aspecten.

Salon van de Mede-eigendom

HET salon voor syndicus en mede-eigenaar in België. Het is het belangrijkste trefpunt voor alle informatie over appartementen, beheer, commerciële complexen en de senior/assistentiesector. Gratis toegang.

KAVEX  -  Kamer van Vastgoedexperten

KAVEX vzw is een autonome beroepsvereniging en officieel erkend als nationale beroepsvereniging met als doel de studie, de bescherming, de ontwikkeling en de promotie van de gemeenschappelijke beroepsbelangen van haar leden-vastgoedexperts, alsmede de bevordering en instandhouding van hun specifieke vakdeskundigheid, deontologische integriteit en onafhankelijkheid.

ESTATE4U

Estate4u is uw vastgoedkantoor voor de bemiddeling in verkoop en verhuring van vastgoed. Regio Oostende en Regio Brugge.